Prints Harry sõber tunnistab, et Harry loomuses ei ole ennast oma perest nii täielikult välja lõigata, vahendab Fox News.

Harry ja Meghan kolisid oma üheksakuuse pojaga Kanadasse ning loobusid täielikult igasugustest kuninglikele omastest kohustustest ja õigustest. "See on talle väga emotsionaalne aega, mitmes mõttes," selgitab printsi sõber. "Selline kolimine on korraga nii positiivne kui ka väga kurb. Ta on alati tahtnud normaalset elu ja rambivalgusest eemale ning seda ta nüüd ka teeb. Samas tähendab see oma pere juurest minema kõndimist. Harry on armastav ja truu inimene, mistõttu on see eriti raske."

Printsess Diana endine ihukaitsja Ken Wharfe tõdeb, et ema oleks poja otsusele väga kaasa elanud. "Diana ütles alati, et selles peres peab ise enda tee leidma. Seda Harry ka teeb. Ta küll elaks Harry otsusele väga kaasa, aga ilmselt hoiataks, et selliseid valikuid peab väga põhjalikult enne läbi mõtlema." Printsess Diana olla alati öelnud, et tema suurim unistus on olla normaalne, kuid olenemata tegudest ei saa kuningliku pere liikmed kunagi normaalset elu elada.

9. märtsil liituvad Harry ja Meghan kogu kuningliku perega, et Rahvaste Ühenduse päeva tähistada. Just siis on fännidel lootust skandaalset paari Westminster Abbeys näha.