New Yorgis elav stjuardess selgitab, et teda hakati tänavatel ja lennukis peatama juba enne kui Markle prints Harryga tutvus, vahendab Newshub. "Mind hakati temaks pidama juba aastaid tagasi, kui ma 1. klassis töötasin," tõdeb naine ning selgitab, et vahel pöörduti selliste märkustega tema poole suisa 10 korda päevas. "Reisijad peatasid mu ning ütlesid, et ma näen välja nagu see tüdruk telesarjast "Suits"."

32-aastast naist hakati sellise teemaga nii tihedalt tülitama, et ta ennast isegi ametlikult Meghan Markle'i teisikuna kirja lasi panna.

Olukord läks aga veelgi pöörasemaks, kui Markle ja prints Harry abiellusid. "Reisijad ütlevad pidevalt, et ma olen tema nägu ning küsivad, et miks ma stjuardessina töötan, kui ma printsiga abielus olen."

Kord oli Mathisel vaja eemaldada üks oma sünnimärkidest ning isegi temaga töötanud arst oli veendunud, et tegu on Markle'iga, kes turvalisuse eesmärgil varjunime kasutab.

Stjuardessi välimuse tõttu on segadusse sattunud isegi lennujaama turvameeskond, kes pidas naist tõsimeeli Markle'iks. Alles siis saad tegelikust olukorrast aru, kui ta neile oma passi oli sunnitud näitama. Tänaseks on Mathist pildistatud ka prints Harry teisikuga.

Naisel on alati olnud unistus saada näitlejaks, mida ta nüüd Markle'i välimusega saavutada loodab. Mathisel on oma kauaaegse poisssõbra Pablo Smithiga ka tütar Alana.