Treiler


Uue hooaja esimeses episoodis asutavad „Padjaklubi“ tüdrukud vinge pulmaagentuuri ja korraldavad ühisele ettevõttele pöörase avapeo. Kõik algab uuesti ja koos on nad võitmatud! Õhustik moodsal kontoripinnal hakkab aga kiiresti kuumaks muutuma, ja tundub, et ühine äri toob kõigis esile kõige metsikumad iseloomujooned. Tüdrukud kohtuvad kontori aurat parandada püüdes aurapuhastajaga, kes annab neile võimaluse läbi spetsiaalse rituaali oma unistuste täitumist soovida ja õige pea hakkavadki kummalised sündmused toimuma. Lisaks tuleb agentuuri ka esimene ja üsna pöörane klient.

Kui tagatipuks selgub, et pulmaagentuuri ruumides tegutses varem matusebüroo, on selge, et ükski päev ei möödu intriigide, särtsaka ragina ja lõbusate seiklusteta, sest vaatamata kõigele tuleb firma vee peal hoida. Kõige tipuks astub pulmaagentuuri uksest sisse rohkem ja vähem tuntud staare, kes kogu möllule veelgi vürtsi lisavad. Kõrvalosades teevad kaasa näiteks Viire Valdma, Kersti Tombak, Karl Jakob Bartels, Ingo Raudkivi, Eili Sild jt

Baltikumi suurimasse voogedastuskeskkonda Go3.tv jõuab avanädalal 3. märtsist 7. märtsini lausa iga päev üks osa uuest hooajast. Aprilli alguses jõuavad platvormile järgmised 5 osa. TV3 eetris linastub üks episood nädalas.