Sotsiaalmeediasse laetud pildil on Adamson alasti basseini roninud ning naudib lummavalt sinakat vaadet kaugusesse. Pildi pealkirjas tunnistab lauljanna, et mõtles kaua, kas seda üldse avalikuks teeb. "Kui ma seda pilti töötlesin, siis ma arvasin, et ma kas ei pane seda üldse üles või töötlen iseend kaetumaks, sest see on ikkagi liialt paljastav. Ja nõnda venis pildi üles panemine, nüüd saan aru, et põhjusega.⁠"

Adamson selgitas, et vaatas hiljuti telesarja "Goop Lab", mille ühes episoodist räägiti naise seksuaalsusest ja kehast. Ühel hetkel tundis lauljanna, et tal on sellist sisu ebamugav vaadata, mis aitas jõuda ootamatu avastuseni. "Ma sain aru, et kui minu jaoks on ebamugav näha naise alasti keha ning niivõrd avameelset käsitlust kehast ja seksuaalsusest ja kui ma ka enda keha tahan rohkem katta, siis olen ma järelikult endiselt mõjutatud sellest kuidas ühiskond naisi üle seksualiseerib."

Julge pildi postitamisega soovib Adamson oma ebamugavusest üle saada ning ennast oma kehas hästi tunda. "Ma soovin täielikult omaks võtta seda mis on loomulik ja sündides kaasa antud, sest me ei pea häbenema mitte ühtegi osa iseendast!⁠"