Uus Bondi film peaks esilinastuma Suurbritannias 2. aprillil ning USAs 10. aprillil, aga produtsendid on väidetavalt isekeskis arutanud võimalust film kolm nädalat varem avaldada, kirjutas Daily Mail.

Allikas sõnas: "On toimunud ametlikud arutelud esilinastuse varasemale ajale toomise osas ja kaalutud on ka võimalust see juba järgmisel nädalal avaldada, selle asemel, et aprillini oodata. Terve produktsioonimeeskond on viiruse pärast mures. Mida enam see levib, seda rohkem inimesi läheb isolatsiooni, ning see mõjutab filmi edu."

Valitseva koroonaviiruse epideemia tõttu on praegu juba ära jäetud promotuurid nii Hiinas, Lõuna-Koreas ja Jaapanis. Lisaks on edasi lükatud ka Hongkongi esilinastus, mis nüüd toimub aprilli lõpus.

Fännisait "MI6-HQ" kirjutas esmaspäeval avaliku kirja filmistuudiotele MGM ja Universal, paludes neil tervisemured seada rahast ettepoole. Fännid soovivad, et 25. Bondi filmi esilinastus lükatakse teadmata ajaks edasi.

Praegu on valitud seltskonnale kõige varasemaks esilinastuse kuupäevaks määratud 31. märts, Royal Albert Hallis Londonis.