Lauljannal pole oma äri ja avaliku maine üle täielikku kontrolli olnud juba alates 2008. aastast, mil tema vaimsed probleemid karmilt üle pea kokku lõid, vahendab Mirror.

Hiljuti läks 38-aastane Spears just seetõttu oma isa vastu kohtusse, et eestkoste alt viimaks pääseda. Selgub, et staaril oli olemas ka teismelise poja igakülgne toetus.

Lauljanna fänn jagas sotsiaalmeedias mitut videot, mille oli salvestanud staari poja Instagramis jagatud ülekandest. Fännid küsisid pojalt nõu, kas ja kuidas Spearsi toetada saaks, millele Jayden vastas otse, et ei oska sellele kuidagi vastata, sest ei tea ka ise, mida teha.

Leidus siiski üks jälgija, kes otsustas otsekohese küsimusega noormehe arvamuse kindlaks teha ning küsis julgelt, mida Jayden oma vanaisast arvab. "Ta on päris suur s***pea," ei hakanud teismeline hinnangut kuidagi ilustama.

Fännidele ei jäänud otsekohene lause märkamata ning paljud tunnistasid, et ei suuda oma kõrvu uskuda. "Vau, ma olen šokeeritud, et Jayden avalikult vanaisa kritiseerib. Ta on legend, et ema jälgedes kõnnib," tõdes üks. "Uskumatu, ta lihtsalt laob kõik otse välja ja kõlab nagu väike täiskasvanu," toetas teine.