Staari väidete kohaselt rikkus Lorraine Gilles talle määratud keeldu, kui lauljanna lapsega koos pildile jäi. Kuigi keeld on kehtestatud lauljannale, siis staari esindaja sõnul laieneb piirang ka tema lastele, vahendab Mirror.

"Sellel on konkreetne põhjus, miks ta ei tahtnud Lorraine'i oma laste lähedale, seetõttu pandi paika ka lähenemiskeeld. Asjaolu, et Lorraine ja endine abikaasa Stephen Belafonte keeldu vabalt rikuvad, näib Melile suisa uskumatuna," kirjeldab lähedane staari tundeid.

Mel B kaebas lapsehoidja kohtusse 2017. aastal, kui selgus, et Belafonte Gillesega korduvalt abielu rikkunud oli. Toona esitas lauljanna koos advokaadiga kohtule hulgaliselt tõendeid, mille kohaselt endine lapsehoidja temaga korduvalt kontakti oli üritanud luua ning suisa ahistavalt läheneda proovis.

Gilles hakkas staaride lapsehoidjaks 2009. aastal, kui oli just 18-aastasena Saksamaalt USAsse õppima saabunud. Hiljem ülekuulamisel tunnistas Gilles, et oli Belafontega 10 kuni 15 korda maganud, kuigi ta varem süüdistustega nõus ei olnud. Meli väidete kohaselt oli lapsehoidja vahekordadest ka rasestunud, mistõttu Belafonte abordi kinni maksis. Nii Gilles kui Belafonte eitavad tänaseni lapseootust.

Praegu on Belafontel ja Mel B'l pooleli kohtuvaidlus, millega lauljanna soovib endale saada 8-aastase tütre hooldusõigust. Ka seal esitatud dokumentides selgitab Mel B, et ei pea Gillese abi kasutamist õigeks, sest lapsehoidja ajalugu ei ole just parimate killast.