Nicki Minaji abikaas Kenneth Petty viibis eile kohtus, kus pidi vastama süüdistusele, miks ta ei olnud end seadusest tulenevalt seksuaalkurjategijaks registreerinud, kirjutas TMZ.

Petty kolis Californiasse 2019. aasta juulis ning juba novembris pidas liikluspolitsei mehe kinni. Ja siis tulidki päevavalgele tegemata jäänud kohustused.

15. novembril aset leidnud kinnipidamise käigus selgus, et Kenneth Petty on New Yorgis registreeritud seksuaalkurjategija, aga ei olnud end registreerinud Californias, kuigi seadus seda nõuab.

Elukoha vahetus ei tähenda pattudest puhtaks saamist.

Mees arreteeriti ja talle määrati 20 000 dollari suurune kautsjon. Los Angelese maakonna prokurör esitas talle süüdistuse end registreerimata jätmises.

Ka see ei olnud Petty jaoks piisav põhjus end registrisse kanda ja nüüd hakkasid asjaga tegelema föderaaljõud. USA justiitsministeerium andis korralduse mees vahistada ning seda kuuldes andis Petty end ise üles.

Petty käis eile kohtus ning end süüdi ei tunnistanud. Prokurör tahtis, et mehele määratakse koduarest. Kaitsja vaidles sellele vastu ning mees peab kandma jälgimisseadet ja talle määrati liikumiskeeld.

Petty pidi tasuma ka 100 000 dollari suuruse võlakirja ning enne kohtuistungit on ta jälgimise all. Peale selle võeti ära ka tema pass ning ta tohib liikuda vaid Lõuna-Californias. Ta ei tohi tarbida ka seaduslikku kanepit, mida väljastatakse selleks määratud kohtades.

Järgmine istung leiab aset 23. märtsil.

Kenneth Petty mõisteti 1995. aastal süüdi esimese astme vägistamiskatses ning ta veetis neli aastat New Yorgi vanglas. Karistuse ühe osana pidi ta ka end seksuaalkurjategijate registrisse kandma.

Kui Petty mõistetakse registreerimata jätmises süüdi, võib teda ees oodata kuni kümne aasta pikkune vanglakaristus.

Nicki Minaj ja Kenneth Petty abiellusid eelmise aasta juulis Beverly Hillsi kohtumajas, umbes samal ajal kui üheskoos Californiasse koliti.