Fännide suurim küsimus on oma vastuse saanud ning nüüd on avalikult teada, miks Karev jätab oma abikaasa ning töö ja armastatud sõprade seast lahkub, vahendab ETonline.

Episoodis "Leave a Light On" nägid fännid taas juba aastaid kadunud tegelast, Katherine Heigli kehastatud Izzie Stevensit. Meredithile, Jole, Webberile ja Baileyle adresseeritud kirjas selgitas Karev, et on Izzie'ga taas õnnelikult suhtes ning nad kasvatavad Kansases asuvas farmis oma imearmsaid kaksikuid. Karev selgitas, et otsis Izzie üles, kui Meredithi kohtuasjas tema abi palus ning nad jäid suhtlema.

Chambers teatas oma lahkumisest jaanuari keskel, kui selgitas, et peale 15 aastat Karevi kehastamist tunneb ta lõpuks, et vajab midagi uut. "Ei olegi olemas head aega, millal jätta hüvasti selle telesarja ja tegelastega, kes viimased 15 aastat mu elus nii suurt rolli on mänginud," tunnistas näitleja ise. "Ometi olen nüüd juba mõnda aega unistanud oma rollide karjäärivalikute muutmisest. Nüüd, mil saan 50 ja mind on õnnistatud suurepärase naise ja viie võrratu lapsega, on selleks suurepärane aeg," selgitas ta toona.

Peale Chambersi jääb telesarja veel vaid 3 algse koosseisu näitlejat. "Soovin tänada autorit Shonda Rimesi ja algusaegadest jäänud näitlejaid Ellen Pompeot, Chandra Wilsono and James Pickensit, muidugi ka ülejäänud meeskonda. Aitäh ka fännidele selle suure toetuse eest."