26-aastane kaunitar Paige Spiranac oli armunud ühte noormehesse ning ei peljanud talle ka endast alasti pilte saata. Aga kui nad lahku läksid, muutusid nende suhted kiiresti mürgiseks, kirjutas The Sun.

Mees saatis pildid oma sõpradele ning peagi jõudsid need võõraste silmapaarideni, kes fotosid ei oleks pidanud kunagi nägema. Spiranaci hakati sõnumitega pommitama ja kogu olukord läks käest.

Kui ameeriklanna küsis inimeste käest, kust nad need pildid said, keeldusid nad seda ütlemast.

Spiranac rääkis oma podcastis: "See oli õudne, saada sõnumeid inimestelt, keda sa ei tunne ja nad on sind niivõrd haavatavas seisus näinud. See oli rõve."

Asjad ei läinud sugugi paremaks, kui ta oma endise kaasa käest küsis, miks mees need pildid avaldas. "Sa oled lits, kes mulle need pildid saatis. Sa väärid seda," olla kibestunud mees Spiranacile vastanud.

Mida aeg edasi, seda rohkem asjad kontrolli alt väljusid. Ta ärkas igal hommikul üles hirmuga, kas mingi seltskonnameedia on temast kirjutanud või on need pildid veel kuhugi jõudnud.

Kogu see tsirkus käis vaid ühe pildi ümber.

"Ma ei teadnud, mis tal veel oli ja mida ta avaldada kavatses. Kui ta seda juba ükskord tegi, siis ta võis seda teha veel ja veel ja veel," muretses Spiranac.

Sotsiaalmeedia olemasolu muutis asja vaid hullemaks. Trollid kirjutasid talle, ähvardasid teda tappa ning ütlesid, et kogu olukord on naise enda süü.

Asjad jõudsid haripunkti, kui vaid mõned minutid enne pressikonverentsi Dubais, sai ta sõnumi, kus ähvardati pilt avaldada, kui naine talle raha ei anna või ... talle veel pilte ei saada.

Spiranac puhkes meedia ees nutma ning ilma detailidesse laskumata ütles, kui karme hinnanguid võivad internetikasutajad tema kohta teha.

Mõni aeg hiljem Tahoe järve juures toimunud üritusel kohtas Spiranac meest, keda ta pidas alguses lihtsalt fänniks, kes tahab autogrammi saada. Siis aga tõmbas mees kõigi nähes välja golfarist alasti pildi, mida võisid näha kõik juuresolijad, kaasa arvatud lapsed.

Sel hetkel tundis naine, et ta ei pääse sellest põrgust kunagi. Ükskõik, mida ta ka ei teeks või kus oleks, alati leidub keegi, kes seda pilti mainib või näitab. Kui mõni aeg ongi vaikus ja naine arvab, et kõik on möödas, tuleb pilt tagasi.

"Kõik see meenutab mulle seda tüüpi ja seda traumat, mille ta tekitas," ütles naine.

Spiranac tundis ka topeltstandardeid, kui tema sai pidevalt oma alasti pildi pärast kriitikat ja teda sõimati kõiksugude sõnadega, aga mehed saatsid talle pidevalt pilte oma paljastest genitaalidest.

Naine on alati unistanud Sports Illustratedi kaanel olemisest ja kui võimalus selleks avanes, leidis Spiranac võimaluse oma deemonitele vastu astuda.

"Võit minu peas tähendas taaskord oma keha üle kontrolli võtmist," sõnas Spiranac.

Glamuurseid pilte tehes paistis talle silma üks pilt.

"Ma olin täiesti alasti. See oli minu jaoks parim hetk. Ma tundsin end tugevana ja mõtlesin, et kui ma seda teen (endast alasti pilte), siis ma teen seda oma tingimustel. Ma võtsin selle tagasi, ma võtsin oma keha tagasi," sõnas naine.

"See oli parim hetk, ma võitsin, siis kui ma tegin Sports Illustratedile pildid ja võtsin oma rinnad paljaks," teatas võidurõõmus Paige Spiranac.

Paige Spiranacil on Instagramis üle kahe miljoni jälgija ja ta püüab seda platvormi õigetel eesmärkidel ära kasutada. Ta hakkas 2017. aastal ühe organisatsiooni saadikuks, mis võitleb küberkiusamise vastu ning kaitseb lapsi sotsiaalmeedia halva poole eest.