Telesaate "Maskis laulja" produtsent Triin Luhats (44) on jäänud seltskonnaüritustel silma kui üks stiilseimalt riietuv naine. Mida iganes ta ka ei kanna, tema kostüümid pälvivad alati kiitust, jumestus on jumalik ja soengud silmapaistvad. Triinu igapäevane stiil on aga sootuks lihtne, kuid siingi ei puudu väike sillerdus: nimelt on tal kapis kõige enam litriseelikuid, mida armastab ka tööpäevadel kanda. "Neid on mõnus argipäeval pusade, kampsikute või T-särkidega miksida."

Värvidest on Triinu jaoks kindla peale minek must, kuid ta armastab ka helesinise ja pruuni kooslust. Samuti toimib, kui miksida hiirehall roosaga.

Riietusest olulisemaks peab Triin hoopis parfüümi, millega endale enesekindlust kinkida.

Triinu salarelv on Chaneli parfüüm Sycomore, mida müüakse vaid Chaneli butiikides. "Olen Sycomore’i ostnud ise, aga saanud ka kingituseks." Hind: 325 € (www.chanel.com)
Nahkseelik on praktiline: mugav ja ilus, ei kortsu ega lähe mustaks. Triinu kantaval mudelil on vöö, mis on tööpäevadel oluline – nimelt kinnitub sinna üks tema töövahendeid, kõrvaklappide saatja, ja veel nii mõnigi lisasaatja, mille abil režiipuldiga ühenduses olla. Acne Studios. Hind: 900 € (www.net-a-porter.com)
Triin leidis Guessi saapad tänu stilistile, kes need pildistamisele tõi. Triinule meeldib aeg-ajalt stilistidega koostööd teha, sest nende valitud esemete seast võib ta leida uusi lemmikuid. Need saapad on tema sõnul mitmeotstarbelised ja sobivad nii pükste, seeliku kui ka kleidiga. Hind: 175 € (www.denimdream.com)
Triinu lemmikud on pastelsed toonid, mis lisavad välimusele annuse helgust. Tema kapist leiab alati palju helesiniseid asju. Zara kampsun. Hind: 15,95 € (www.zara.ee)
Liikuva eluviisiga Triin mahutab oma kotti pea kogu maailma, sest töötab kõikjal: metsas, merel, rannas, pargis, kohvikus. "Selles on nii arvuti, märkmik, väike kosmeetikakott, rahakott, telefon kui ka energiabatoonid." Kapten & Soni seljakott Lund All Gray. Hind: 109 € (www.watchwear.ee)
Tepitud mantel on justkui loodud Eesti heitliku ilmaga igaks elujuhtumiks, mida tuleb Triinu töös pidevalt ette. Naiseliku joone annab mantlile vöö. Mohito. Hind: 59,99 € (www.mohito.ee)
Mis on talv ilma tuult ja tormi trotsiva suure, sooja ja koheva sallita? Johnstons of Elgin. Hind: 110 € (www.net-a-porter.com)