Merilin Mälk

“Naistepäev minu jaoks on alati olnud selline rahulik päev ning pean tunnistama, ma kunagi pole seda väga ise meeles pidanud. Aga kui keegi järsku lilli toob, on ikka väga hea meel,” räägib ta, lisades juurde, et tal ühtegi väga põnevat seika jutustada pole, küll aga on väga eredalt meeles see, kui isa naistepäeval koju lilli tõi naistepäeval. “Ma ei oodanud, et minagi saan, arvasin, et olen kõigest plikatirts, mitte naine. Teeb südame nii soojaks kui meid, naisi, meeles peetakse. Mehed, uskuge mind — ühest siirast kallist piisab. Ja üldiselt naised juba ei unusta, mis päev on!" muigab ta.

Stefan

"Naistepäev on päev, mil kõik naised saavad eriliselt suurt tähelepanu, lilli või kinke ja üllatusi. Ma ei tea veel, mida ma oma tüdrukule kingin, aga üks idee on!" ehitab Stefan põnevust, jäädes väga salapäraseks.

Taavi Libe

"Ma ise olen alati arvanud, et naistele tuleks kõrgendatud tähelepanu pöörata iga päev, aga tore, et kalendris on päev vigade paranduseks," muigab Taavi. "Viimasel ajal on seda päeva ning lillede kinkimist hakatud pidama küll patroniseerivaks aktiks, mis tuleks hukka mõista, aga arvan, et sinna päeva mahub suurepäraselt ära pisut tuima eesti mehe romantikapüüdlusi ja võimalust pöörata tähelepanu sellele, et naised ei oma endiselt kõigis valdkondades meestega võrdseid võimalusi. Ise üritan sel päeval enda jaoks olulisele naisele olla rõõmuks, mitte mureks," lubab ta.

Rannamaja-Seidi

"Naistepäev ei tähenda minu jaoks mitte midagi erilist, sest naist peab hindama iga päev ning need mehed, kes naistele toovad kingitusi ainult tähtpäevadeks, peaksid ennast kokku võtma!" põrutab Seidi konkreetselt ning teatab, et ei tähista naistepäeva kuidagi teistmoodi kui teisi päevi ega oska midagi erakordset välja tuua. "Eks sõbrannadega on selle päeva puhul söömas või peol käidud nagu ikka. Meestega pole tähistanud, sest pole juhtunud meest olema sellel tähtpäeval. Ehk tulevikus, kui mees peaks tekkima, oskan rohkem hinnata seda päeva!" loodab ta.

Suunamudija Deana Noop

"Ma ei võta naistepäeva tähistamist väga isiklikult. Pigem on naistepäeva tähistamine laiemalt oluline, et tunnustada tublisid naisi, et tähistada, kui kaugele naised tänapäeva ühiskonnas jõudnud on ning luua avalikkuses diskussiooni selle üle, kui kaugele kahjuks veel minna on," arutleb Deana. "Eks ikka loodan elukaaslaselt lilli saada ja võib-olla välja sööma minna, sest see on lihtsalt traditsiooniks saanud, kuid suuremat žesti ma ei oota," jääb ta ootamatult tagasihoidlikuks. Kõige eredamalt on tal meeles naistepäev mõned aastad tagasi. "Klassivennad panid rahad kokku ja kinkisid igale tüdrukule lilli. Selline ootamatu üllatus tegi päeva eriliseks küll," meenutab ta.