"Joker"


Home3 kliendid


Siia alla koonduvad satelliit-digitelevisiooni kliendid, kes kasutavad lisaks ka voogedastuse võimalusi. Üllatuslikult tegid väikese Eesti Home3 filmihuvilised ära nii Lätile kui Leedule. Pika puuga võitis edetabeli Oscari-hitt „Joker“, mida laenutati 2,5x rohkem kui järgmist. Edasi läks juba konkurents tihedamaks. Hõbemedalile rebis end Tarantino „Ükskord Hollywoodis“ ja napilt sai pronksise koha Bradley Cooperi ja Lady Gaga romaan filmis „Täht on sündinud“. Ka Lätis on esikolmik sama.

Neljandast kohast alates läheb lõunanaabritega võrdluses huvitavaks. Eestis jäi napilt poodiumilt välja „Lemmikloomade salajane elu 2“ ja viienda koha võitles välja õudusfilm „See: teine peatükk“. Lõunanaabrid pidasid neljanda koha vääriliseks Brad Pitti põnevikku „Tähtede poole“ ja viiendaks jäi hoopis 2019. a draama „Ohakalind“ Nicole Kidmaniga peaosas.

Tundub, et Leedu ei pea iibe puudumise pärast muretsema – esikoha noppis seal hoopis „Lelulugu 4“, kuid mitte ülekaalukalt. Ka viienda koha sai animatsioon, sedakorda „Pokémon: detektiiv Pikachu“. Sinna vahele mahtusid „Joker“, „Ükskord Hollywoodis“ ja „Tähtede poole“.

TOP 5 Eestis:

  1. „Joker“
  2. „Ükskord Hollywoodis“
  3. „Täht on sündinud“
  4. „Lemmikloomade salajane elu 2“
  5. „See: teine peatükk“

"Gemini Man"


Go3 kliendid


Palju on ka filmihuvilisi, kes kasutavad ainult voogedastusteenust. Siin tegid suure Leedu riigi filmigurmaanid Eestile ära, kuid napilt. Eestis kuulusid liidrigruppi taaskord „Joker“ (3x rohkem laenutamisi) ja „Ükskord Hollywoodis“, mis läksid teiste eest pikalt ära. Kolmas vaatajamagnet oli aga hoopis Will Smithi värske märul „Kaksikmees“. Neljas menuk on samuti meie tabelis varem mainimata ja selleks on „Kiiretest ja vihastest“ välja kasvanud action-film „Hobbs & Shaw“. Viienda koha võttis taas hittõudukas „See: teine peatükk“.

Ka Lätis said lapsevanemad ära vaadata Oscari-filmid „Joker“ ja „Ükskord Hollywoodis“, misjärel pääsesid võimule pere pisemad. „Angry Birds 2. Kurjad linnud“, „Kuidas taltsutada lohet 3“ ja „Lelulugu 4“ jagasid väikeste vahedega omavahel kohad 3-5.

Leedus tegid ilma juba mainitud teosed, kuid veidi teises järjekorras. Seal noppis taaskord võidu „Joker“, kuid teisele kohale tõusis „Lelulugu 4“. Kolmanda koha sai „Täht on sündinud“, neljanda „Ükskord Hollywoodis“ ja viiendale kohale liugles „Angry Birds 2. Kurjad linnud“.

TOP 5 Eestis:

  1. „Joker“
  2. „Ükskord Hollywoodis“
  3. „Kaksikmees“
  4. „Hobbs & Shaw“
  5. „See: teine peatükk“