Engelmayer keeldub täpsustamast, millise protseduuriga oli tegu või miks transporditi Weinsteini kiirabiga, kuid soostub siiski paljastama, et meditsiiniliselt õnnestus kõik suurepäraselt.

Kuigi Weinsteini ametlik kõneisik keeldub kuuldusi kinnitamast, on häbistatud miljonär teadaolevalt vaevelnud juba pikalt nii kõrgvererõhktõve kui ka südame rütmihäirete käes ning on hetkel äärmiselt põduras tervislikus seisukorras. Lisaks on teada, et Weinstein kannatab siiani ka ebaõnnestunud seljaoperatsiooni tagajärgi ning eelmisel suvel aset leidnud autoavarii tõttu vajab ta nägemise kaotuse vältimiseks regulaarseid süste.

Weinsteini kaitsja Arthur Aidala on meediale öelnud, et oma klienti haiglas nähes polnud päris kindlasti tegu mingi tervise etaloniga — mees kasutavat liikumiseks kõndimistuge. “Ta on loomulikult oma olukorrast väga löödud, kuid sellegipoolest selge mõistuse juures ja kõige suhtes realistlik. Harvey ei suuda samas siiani uskuda, et temaga midagi sellist on juhtunud,” kirjelda Aidala.

Weinstein seisab ühe väärteo eest silmitsi maksimaalselt 25 aasta pikkuse vabadusekaotusega ning teise eest on võimalik mõista 4 aasta pikkune vangistus. Eluaegsest vanglakaristusest ta sedapuhku pääses.