„Frida“ (2002), IMDB hinne 7,4

Maineka pealinna kooli õpilane Frida Kahlo satub hirmsasse avariisse. Ta on terve aasta aheldatud voodisse ning reisib vaid haiglate vahelt. Neiu palub, et isa ostaks talle pintsleid ja värve.

Treiler

„Hertsoginna“ (2008), IMDB hinne 6,9

Georgiana Cavendish on kaunis ja tark naine, kellest saab Devonshire’i hertsogiga abielludes Briti kõrgseltskonnas tõeline kuulsus. Tuntud moe-eeskuju ja poliitaktivisti Georgiana elurõõm ja vaimukus teevad temast kõikjal peale kodu armastatud tegelase. Et hertsoginna kalk ja kauge abikaasa üritab teda oma lõa otsas hoida, sööstab naine teise mehe käte vahele. Peagi kogeb ta omal nahal, kui suur vahe on 18. sajandil meeste ja naiste õigustes.
Treiler

„Colette“ (2018), IMDB hinne 6,7

Tavatu maatüdruk Sidonie-Gabrielle Colette (Keira Knightley) on abielus endast 14 aastat vanema karismaatilise enesearmastajast õpetlasega, keda teatakse vaid nime all Willy (Dominic West). Mees tutvustab Colette’ile Pariisi hedonistlikku ja viljakat kunstimaailma, mis innustab naist oma loovust proovile panema. Naise annet kärmelt ära kasutav Willy annab Colette’ile loa ise romaane kirjutada, kuid avaldada vaid mehe nime all. “Claudine’i” raamatusarja ennenägematu edu teeb Willyst kuulsa kirjaniku ning Colette’ist ja Willlyst esimese tänapäevase kuulsustepaari. Kuid vaatamata kõigi imetlusele hakkab tunnustamata töö Colette’i hinge närima. Willy truudusetus ja Colette’i kasvav huvi naiste vastu, eriti tema suhe soorolle eirava Missyga, viivad abielu lagunemiseni. Emotsionaalses ja kunstilises plaanis ei suuda naine aga Willyst vabaneda. Võlgade katteks ja abikaasa saboteerimiseks võtab hätta sattunud Willy kasutusele äärmuslikud meetmed, kuid Colette’il endalgi on nii mõndagi varuks.

Treiler

„Gloria Bell“ (2018), IMDB hinne 6,3

Gloria (Julianne Moore „Siiski veel Alice”, „Kingsman: Kuldne ring”) on vabameelne lahutatud naine, kelle päevi täidab range kontoritöö ja öid lõbutsemine Los Angelese klubide tantsupõrandatel. Kui ta aga kohtab ühel õhtul Arnoldit (John Turturro „Gigolo maski all”, „Transformerid: Viimane rüütel”), saab alguse ootamatu uus armusuhe, mis on täis nii tärkava armastuse rõõme kui ka kohtamiste, identiteedi ja perekonnaga seotud raskuseid.

Treiler

„Raamatuklubi“ (2018), IMDB hinne 6,1

Diane on pärast 40aastast abielu hiljuti leseks jäänud. Vivian naudib kohustustevabu suhteid. Sharon ei ole ikka veel oma aastakümnete tagusest abielulahutusest toibunud. Caroli abielu on 35 aasta järel kriisi sattunud. Nelja sõbranna elud paisatakse pea peale ja võtavad hirmnaljakad pöörded, kui nende raamatuklubi hakkab käsitlema kurikuulsat „Viiskümmend halli varjundit.“ Leitakse uusi armastusi ja puhutakse lõkkele vanu leeke – naised innustavad üksteist, et nende järgmine elupeatükk tuleks parem kui kõik varasemad.

Treiler

„Tagasi kodus“ (2017), IMDB hinne 5,8 10st

Alice Kinney (Reese Witherspoon) on omadega parajas puntras, olles värskelt lahku kolinud oma abikaasast Austenist (Michael Sheen). Alice otsustab pöörata koos oma tütardega uue lehekülje ning tema arvates on selleks parim paik kunagine kodulinn Los Angeles. Ühel pöörasel õhtul, kui naine tähistab oma 40. sünnipäeva, kohtab ta kolme filmitudengit, kes vajavad elupaika. Alice paigutab nad ajutiselt oma külalistemajja, aga selle sammuga kaasnevad üsnagi ootamatud arengud. Alice'i iseäralik uus perekond ning uus suhe põrkuvad ootamatu takistusega päeval, mil ukse taha ilmub tema eksmees, kohver näpus...

Treiler

„Teine võimalus“ (2018), IMDB hinne 5,8

Inspireerivas komöödias „Teine võimalus” kehastab Jennifer Lopez („Naabripoiss”) 40-aastast Mayat, kes on liiga väheste saavutuste tõttu masendusse sattunud. Ta on kogenud, kiire taibuga ja läbinägelik töötaja, kes ei saa ametikõrgendust vaid seetõttu, et tal puudub ülikoolikraad. Kuid siis avaneb tal võimalus tõestada, et tema elutarkus on sama hea kui raamatutarkus ja teiseks võimaluseks ei ole kunagi hilja.

Treiler

„Padjaklubi“ uus hooaeg, millest Go3 näitab juba kaht verivärsket osa

Uue hooaja esimeses episoodis asutavad „Padjaklubi“ tüdrukud vinge pulmaagentuuri ja korraldavad ühisele ettevõttele pöörase avapeo. Kõik algab uuesti ja koos on nad võitmatud! Õhustik moodsal kontoripinnal hakkab aga kiiresti kuumaks muutuma, ja tundub, et ühine äri toob kõigis esile kõige metsikumad iseloomujooned. Tüdrukud kohtuvad kontori aurat parandada püüdes aurapuhastajaga, kes annab neile võimaluse läbi spetsiaalse rituaali oma unistuste täitumist soovida ja õige pea hakkavadki kummalised sündmused toimuma. Lisaks tuleb agentuuri ka esimene ja üsna pöörane klient. Kui tagatipuks selgub, et pulmaagentuuri ruumides tegutses varem matusebüroo, on selge, et ükski päev ei möödu intriigide, särtsaka ragina ja lõbusate seiklusteta, sest vaatamata kõigele tuleb firma vee peal hoida.