Eesti moedisainer Kaie Kuuler esitles üli naiselikku sametkleitide seeriat „Bellus Vertibilio“, QLR käsitöö ehteid, kõrvarõngaid ja peaehteid. Modellide meigid olid Itaalia 2020 aasta kevad trendidest lähtuvalt, kerged, õhulised ideaalse näopõhjaga, lopsakate klaasjate huultega ja sirge lainerijoonega. Musta laineri alla oli tehtud trendikas kuldne lainer. Meikide stilistika lõi meigikuntsnik Kätlin Rohilaid-Aljaste . Tantsuklubi Dancest Divad tantsijannad olid modellid ja nii kuuma uue kollektsiooni esitlust pole ammu Eesti lavad näinud. Lava oli täis särtsu ja rütme.

Peale klassikalise naiseliku moeetenduse algas Ego Lingerie moeetendus. See on see, mida iga mees oleks tahtnud näha. Kaunid tantsijannad rihmadega kaunistatud ja osaliselt kinni. Nagu ütles tantsuklubi Dancest Divade juht ja looja Marta Jorits, selline etteaste oma naise poolt mehele võiks olla kink mehele enne, kui ta hakkab tegema naistepäeva kinki ja uskuge naised, mees teeb teile uskumatult hea kingi peale sellist vaatemängu.

Õhtu oli täis kingitusi ja loosi. Õhtu toimumist toetasid kinkide ja loosidega: Baeutiful Me kehasalong, Rose De Paris, Marta Kulinaaria, Glanz&Glamuur, Royal Beauty Club, Kroonika, Flor De Mayo lõhnad, QLR Disain, Kalynna Studio, Sinead Promotions OÜ, Nakd, Balloonilinn.

Õhtut juhtis sharmantne Juhan Krull.

Womens Club ilu-ja gurmeeõhtute pidude seeria alustas 2 aastat tagasi ja juba on toimunud üle 10 ürituse, mida naised väga armastavad. Womens Club õhtud on mõeldud naistele, kes armastavad ilu ja glamuuri ning tahavad veeta õhtut stiilselt Mehi üritusele ei soovita ja mehed võivad üritusel ainult teenindada või tööd teha. See on naistele ja ainult naistele! Sedasi on naistepäeva mitu korda aastas!