Daniel Craig võttis viimasest James Bondi filmist "No Time to Die" rääkides ajakirja GQ jaoks särgi seljast ning näitas, kui heas vormis peab salaagent 007-t mängides olema, kirjutas Daily Mail.

Aga ega ta niisama särki seljast heitnud. Craig selgitas, et viimase filmi valmimine võttis viis aastat aega, kuna tundis end vahepeal füüsiliselt nõrgana ja mitte kuidagi ei leidnud mahti end õigesse vormi saada. Näitleja avaldas ka, et ta tundis filmistsenaariumi tõttu ärevust, teadmata, mida see endas sisaldab ja kuhu see ta viib.

Viiendat ja viimast korda James Bondina ülesastuv Daniel Craig sõnas, et tal polnud kunagi kavatsuski rohkem sama rolli mängida. Daniel Craigi viimane ülesastumine James Bondina oli 2015. aasta "Spectre", mis juba siis pidi olema tema viimane Bondi-film.

Ta mõtles pikalt, kas see töö on kogu vaeva ja kannatusi väärt, mida ta ettevalmistuste ajal pidi tegema. Kõige raskem oli tema jaoks filmiks valmistumine ilma stsenaariumita. See tekitas temas parajalt peavalu ning ärevust.

"Ma olen selle all varem kannatanud. Ma olen selle pärast muretsenud ja endale korduvalt öelnud, et ma ei saa sellega hakkama," ütles näitleja. Nüüd ütles Craig, et ta kahetseb, et stsenaariumi osas midagi varem ei öelnud, austades siis filmitegijate soovi seda võimalikult palju saladuses hoida.

Viimaks kuulsa salaagendi rolliga lõpparve teinud 52-aastane näitleja soovib tulevikus keskenduda oma abikaasale Rachael Weiszile, kellega koos tahaks ta ka veel üht last saada.

Pärast James Bondi tunneb Daniel Craig, et suudab tulevikus kõiki rolle mängida. Või vähemalt annab endast parima.

Filmis "No Time To Die", mille esilinastus koroonaviiruse pärast aprillist novembrisse lükati, on viiteid ka USA presidendile Donald Trumpile.

"Meil oli Trumpi väljajätmisega raskuseid, aga loomulikult on see seal. See on alati seal, kas see on siis Trump, Brexit või Venemaa mõjutused valimistele. Paljud britid töötavad nendes valdkondades ja on seal tipus. Me teeme seda ja me oleme selles head. Ja samal ajal me murrame selle kõik laiali. Kas see on siis Euroopast välja murdmine ... seal on teatud nihilism olemas, kas pole?"

Peale Daniel Craigi teevad filmis teiste seas kaasa ka Jeffrey Wright, Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch ja Ana De Armas. Filmi lavastas Joji Fukunaga ja stsenaariumi kaasautoriks on Phoebe Waller-Bridge.