Jolie kirjutas hiljutise naistepäeva auks väljaandesse "Time" naisi toetava essee, vahendab Fox News. Sealt selgus aga, et staari lastel on praegu üsnagi keeruline periood.

Jolie tunnistas oma kirjutises, et on pidanud kahe oma tütrega üle elama ohtralt operatsioone. "Viimased kaks kuud olen ma oma vanima tütrega veetnud ühelt operatsioonilt teisele minnes. Mõned päevad tagasi vaatasin, kuidas ka ta noorem õde puusaoperatsioonil noa alla läheb," jättis ema nimed mainimata.

Jolie'l ja Pittil on kuus last, 18-aastane Maddox, 16-aastane Pax, 15-aastane Zahara, 13-aastane Shiloh ja 11-aastased kaksikud Vivienne ja Knox.

Kuigi tänaseks on karkude abil liikuv Shiloh ajakirjanikele juba silma jäänud, siis tema vanemat õde, korduvalt operatsioonidel käinud Zaharat pole veel märgatud. Ei ole ka teada, miks Zahara operatsioone vajas.

Näitlejanna selgitas, et just tütred olid need, kes teda kirjutama julgustasid. Kuigi nad mõistavad, et teksti sisu võib olla üsna privaatne, siis millegi vastu võidelda ja millestki paraneda on asi, mille üle uhkust võib tunda.

Staar rõhutab, et ei tohi alla suruda ja kiusata ka väikestele tüdrukutele looduse poolt antud omadust ning soovi kellegi eest hoolitseda. "Minu soov täna on, et me hindaks naisi. Hoolitseks nende eest. Teadke, et mida tugevamaks nad kasvavad, seda tervemad nad on ja sead rohkem suudavad nad oma perele ja ühiskonnale tagasi anda."