Naan otsustas endaga juhtunud kurioossest sündmusest teha õppetunni kõigile algajatele tehnikutele, kes ilma kontrollimata uusi tööriistu kokku ostavad.

Mattias Naaniga juhtunu saab jagada punktideks. Oluline on jälgida tema tooni, et ei juhtuks nii nagu temaga.

"Kui lähed NoorTehnikusse jootekolbi ostma selleks, et kõrvaklapid lõpuks ära parandada, siis kindlasti ära võta kodust kaasa juba olemasolevat jootekolbi, et näha, kas ostetav kolb on ikka olemasolevaga võrreldes piisavalt palju väiksem, vaid osta see pimesi ära €36 eest."

"Ja kindlasti ära enne kodus kontrolli, et kas kõrvaklapid saaks parandatud ka ilma uut ja väiksemat jootekolbi ostmata."

"Haara poest veidi kaasa ka väiksemas mõõdus tina, sest kodus olev tina on kindlasti liiga paks."

"Koju jõudes paki uus jootekolb karbist lahti ja siis paranda kõrvaklapid lihttööriistadega ning paki uus jootekolb ilusti ära ja aseta see riiulile vana (2019. aastal ostetud) jootekolvi kõrvale mida sa ainult ühe korra kasutanud oled."

Viimaks pakub ta võimalust vana jootekolb endale osta.

Muusikakriitik Siim Nestor aga ei soovita praeguse ülemaailmse koroonaviiruse pandeemia ajal midagi ära müüa. Austraallaste näitel, kes metsikult tualettpaberit kokku ostsid, ei tea kunagi, kui miskit näiliselt üleliigset vaja on.