Muusikavideos arvab räppar, et ta on võitmatu, aga ta saab kiiresti aru, et päris nii ikka ei ole. Eile avaldatud muusikavideos, mille lavastas Cole Bennett, näeb purjus Eminemi mööda supermarketit ringi kakerdamas, kohtudes sel ajal veidrate tegelastega, mängides mõnda neist ka ise, kuni viimaks Lego tükke oksendab.

Eminem tunneb end pärast seda vähe kergemini, sest järgmisel hetkel on ta juba suure CD-plaatide kuhja peal, milles terve tema diskograafia. Viimaks on ta aga sunnitud poest põgenema, kuni Mike Tyson ta kogemata nokauti lööb.

Eminem viiakse haiglasse, kus teda ravivad arstideks riietatud Dr Dre ning Eminem ise. Taamal on näha ka süümepiinadest vaevatud Tysonit, kes samuti püüab siniseks löödud näoga räpparit aidata.

Laulu kaasvokaale esitab Juice WRLD, kes eelmise aasta 8. detsembril üledoosi suri. Tema häält saab kuulda terve laulu vältel, kuid mälestades noort räpparit on muusikavideo lõpus 30 sekundiline pala, kus ta enda must-valge pildi taustal räägib.

"Ma loodan, et kõikidel on hea päev," ütleb Juice WRLD. "Ma loodan, et kõiki saavutasid midagi märkimisväärset. Isegi, kui sa ei saavutanud, siis ära lase sel end heidutada. Lihtsalt püüa homme midagi hea saavutada ja järgmisel päeval jne."

"Kui keegi elab praegu midagi rasket läbi, siis ma palvetan ja loodan, et te saate sellest üle. Ja et te teaksite, siis teil on jõud, et kõigest halvast läbi saada, ükskõik, mis see on."

Video lõpus ilmub mustale taustale tekst: "Mäletades Jarad "Juice WRLD" Higginsit. Sind mäletatakse igavesti. Sind armastatakse igavesti. Tänan, et muutsid maailma."

Sõna maailm (world) on kirjutatud nii nagu räppar oma artistinimes kujundas.

Muusikavideo on 12 tunniga vaadatud ligi kaheksa miljonit korda.