Radcliffe kurtis hiljutises intervjuus, et ta on rikkaks olemises kohutavalt saamatu, vahendab Mirror. 30-aastane näitleja, kelle varanduse väärtus ulatub üle 103 miljoni euro tõdes, et ei oska oma raha üldse kulutada ning ka sõbrad on seda talle kurtnud.

"Ma ei tee oma rahaga kuigi palju ja ma pole ka eriti pillav. Vahel ma mõtlen, et kuramus, ma olen rikkas olemises väga halb," pidi näitleja tunnistama.

Vastupidiselt temale on aga Ron Weasleyit kehastanud Rupert Grint tõestanud, et temal raha kulutamisega probleeme ei ole. Kuuldavasti on Grint omale soetanud nii hõljuki, luigekujulise vesiratta ning jäätiseauto.

Samas intervjuus meenutas Radcliffe, et tundis end peale "Harry Potteri" võtete lõppu tõeliselt üksildasena. Praeguseks on ta aga üles astunud veel kaheksas filmis, mistõttu võib tegu olla ühe kõige enim tuntud näoga maailmas.

Olenemata sellest tuleb ka temal ette kentsakaid olukordi, mil inimesed staari üldse ära ei tunne. Radcliffe meenutas juhtumit, mil oli oma tüdruksõpra poest oodates trepile istunud, et koera soojas hoida. Mööda kõndinud võõras pidas maailmakuulsat näitlejat aga kodutuks ning ulatas talle 5 dollarit, et vaene külmunu omale kohvi saaks osta.