Kahe telefonikõne jooksul, mis on mõlemad tehtud selle aasta alguses, avaldab Harry avameelselt oma arvamust Donald Trumpi, prints Andrew ja kliimaprobleemide kohta. Samuti tuli ühe kõne raames jutuks ka tema ja abikaasa Meghani lahkumine kuningakojast.

"Ma võin teile kinnitada, et printsi või printsessiga abiellumine ei ole selline nagu ta paistab. Sellel on palju kihte ja erinevaid pusletükke. Vahest ei ole õiget otsust lihtne teha, aga see oli õige otsus meie pere jaoks," ütles Harry kelmidele andes mõista, et nad alustavad täiesti uue eluga.

Kuigi Harry ja Meghan pole meedia lemmiklapsed ning nüüdseks on nad kaotanud ka paljude kuningliku perekonna fännide austuse, siis tüngakõnes avalikustab prints, et tema arvates on maailmas kindlasti palju inimesi, kes neid just respekteerivad.

Möödunud aastal lahvatas pedofiiliaskandaal Harry onu prints Andrew ümber. "Mul on väga vähe selle kohta öelda. Kuid mida iganes ta on teinud või ei ole, siis see on täiesti kauge minust ja minu naisest. Me oleme täiesti eraldi enamikust minu perekonnast," kinnitas kuninganna lapselaps.

Üks tõsisemaid ja üllatavamaid süüdistusi on Harry poolt suunatud USA presidendile Donald Trumpile. "Veri on tema kätel," teatab prints telefonikõnes rääkides Trumpist ja söetööstusest, mida viimane on proovinud taas jalule aidata.

Samuti hoiatas Harry liba-Gretat, et Trump soovib temaga kohtuda vaid selleks, et endast parem mulje jätta.