Võimsa häälega ja alati särav Anett esitas koos kitarrist Frediga tänavusel Eesti Laulul lugu "Write About Me", mis sai paljudele üllatuslikult kolmanda koha. See on äratanud naislaulja vastu suure edu ning tema kontserdid muutuvad üha nõutumaks.

Kui juba varem on teada, et ta astub üles Jazzkaarel, siis nüüd on teada, et ta astub täiskoosseisulise bändiga üles Laines.

Anett on kaasaegse souli laulja-laulukirjutaja, kes tegutsenud nii bändi Wilhelm solistina kui ka alates 2016. aastast sooloartistina. Tema esimene soolosingel kandis nime “Strong” ja lugu valiti Eesti Laul 2016 poolfinaali. 2018. kevadel ilmus teine singel "Don't Pretend", mis valmis koostöös Jonas Kaarnametsa ja NOËPiga.

Möödunud aasta mais andis Anett välja debüütalbumi "All Over Again", mis on kantud isiklikest, noore naise kogemustest nii iseenda kui artistina ja on stiililiselt inspireeritud uue kooli soulist ning lauljatest nagu Solange, Mahalia ja Jorja Smith. Esimene album valmis muusikaliste otsingute tähe all, kaasates erinevaid produtsente (Carl Tuulik ehk Joshua Stephenz, Raul Ojamaa, Muudu, Gevin Niglas).

Juba aprillis ilmub uus singel, mida saab kuulda ka kontserdil.