Gomez tunnistas hiljutises intervjuus, et on tihti mõelnud, kas üldse kedagi enda kõrvale leiab, vahendab Fox News. Olenemata hirmust üksi jäämise vastu, rõhutab lauljanna siiski, et oluline on teada oma tegelikku väärtust ning kallimat just sellest tulenevalt valida.

"Mõni päev, kui mul juba ärgates on halb tuju, siis mõtlen, et ma jään igaveseks üksikuks. Peale 15 minutit läheb kõik siiski üle ja ma lohutan ennast, et kõigile on kuskil keegi olemas," selgitas Gomez. Ta tunnistas, et tunneb end kohati veel liiga lapsena ning kaaslase puudumine ei ole kaugeltki veel kõige lõpp.

"Enesehinnangu ja enesekindlusega on mul pidevalt probleeme. See küll aja ja vanusega paraneb, kuid jääb ilmselt alati millekski, millega ma vaeva pean nägema," tõdes ta. Lauljanna sõnul on ta alles hiljuti võtnud kokku julguse rääkida teemadel, mis talle korda lähevad ja mida ta oluliseks peab.

"Varasemates suhetes olen ise kogenud ja olen kuulnud, et teisedki teevad seda, et meelega kiusavad oma partnerit ning naudivad siis reaktsiooni lihtsalt sellepärast, et näha, et teine inimene sinust hoolib. Samuti olen kogenud ka olukorda, kus üks partner teist tahtlikult halvustab, et teda teatud seisundis hoida. Eesmärk on, et partner lihtsalt ei mõistaks, et tal on võimalus sellest olukorrast pääseda."

Gomez on suhtes olnud nii Justin Bieberiga, laulja The Weekndiga, Charlie Puthiga, Niall Horaniga, Orlando Bloomiga, Taylor Lautneriga ja Nick Jonasiga.