Kuningliku eluga lõpparve teinud prints Harry langes kurikuulsate vene kelmide Aleksei Stoljarov ja Vladimir Kuznetsovi ohvriks. Nimelt helistasid mehed printsile ja teesklesid, et nad on kuulus kliimaaktivist Greta Thunberg ja tema isa Svante.

Kahe telefonikõne jooksul, mis on mõlemad tehtud selle aasta alguses, avaldab Harry avameelselt oma arvamust Donald Trumpi, prints Andrew ja kliimaprobleemide kohta. Samuti tuli ühe kõne raames jutuks ka tema ja abikaasa Meghani lahkumine kuningakojast.

Aleksei Stoljarov ja Vladimir Kuznetsov ehk Vovan ja Lexus on teiste seas helistanud ka muusikalegend Elton Johnile ning "Jokkeri" peaosatäitjale Joaquin Phoenixile ja tema abikaasale Rooney Marale, kirjutab news.com.au.

Phoenixi ja Mara veendi laenamaks oma kuulsuse staatus projektile Stars Save The Earth, mille eesmärgiks oli globaalsete probleemidega tegelemine.

Aga vene kelmid ei ole piirdunud vaid meelelahutusmaailma tegelastega. Raporti kohaselt on nad helistanud ka Bernie Sandersile ning Türgi presidendile Recep Tayyip Erdoganile.

Vovan ja Lexus postitasid oma kõned üles YouTube'i kanalile vovan222prank.

Eelmisel kuul helistasid nad Bernie Sandersile ja, nagu ka prints Harryga, veensid teda, et ta räägib kliimaaktivisti Greta Thunbergiga. Nad lubasid talle, et Kanye West ja Billie Eilish võiksid talle esitada "laheda räpipala" tema presidendikampaania jaoks.

Pakkumise üle õnnelik olnud Sanders vastas: "Nad oleksid nõus midagi sellist Internetis tegema?"

2015. aastal panid Vovan ja Lexus Elton Johni uskuma, et ta räägib Vladimir Putiniga geisid puudutavatest seadustest Venemaal.

Elton, kes arvas, et räägib presidendiga läbi tõlgi, sõnas, et tal oli hea meel rääkida niivõrd mõjuvõimsa isikuda.

Kui aga Putini identiteedivargus ilmsiks tuli, helistas päris president Elton Johnile ning selgitas, mis päriselt juhtus.

Kelmid eitavad kuulduseid nagu nad oleksid Putini nukud, kes petavad läänemaailma kuulsuseid, et nendest rumal mulje jätta.