Täitumas on Epp Kärsini (40) pikaajaline unistus, et saaks seksist ja sellega seotust rääkida otse ja ilma valehäbita. Juba täna jõuab Kanal 2 eetrisse Epp Kärsini esimene saade "Mida vanemad sulle ei rääkinud". 

"Lastel tekib huvi seksuaalsete teemade vastu juba päris varakult ja kui me lapsevanematena neil teemadel rääkida ei oska, siis otsibki ta infot mujalt – mitteteadlikelt sõpradelt, internetist ja pornofilmidest," lausub Epp. Ta lisab, et kui hakkas koolitusi tegema, siis rääkis kodus perele, et soovib saada saadet, kus seksist räägitakse positiivse kuvandiga – mis on seks, seksuaalsus ja naudingud.

Kroonikale antud intervjuus poseerib Epp seksikamalt, kui kunagi varem - nimelt teab tantsimisega tegelenud naine, et nii tantsu kui seksi energia on omavahel tihedalt seotud. Kuigi fotod on lustakad peab Epp oluliseks peatuda pikas intervjuus ka teemadel, mis puudutavad meist kõiki. Kuhu on jäänud paarisuhtes suudlemine? Miks teevad naised oma meestest impotendid? Kuidas leida aega seksile, kui kodus on väikesed lapsed? Miks on liigne sotsiaalmeedia tarbimine suhetele vaid kahjuks? Miks lahkus Epp oma kodust kõigest 14aastasena ja kuidas ta vaatab tagasi oma purunendu abielule? Sellele ja paljudele teistele küsimustele vastab Epp Kärsin ausalt ja häbenemata.