"Soome seksivideo" on nimelt uus, väljakutsuv ja kuum telesaade, mis peaks kõnetama täiesti tavalisi soomlasi ning eelkõige neid, kellel on probleeme seksuaaleluga, vahendab Iltalehti.

Igas saates arutavad kolm paari oma igapäevaelu ja eelkõige magamistoas toimuva üle. Paaride juttu modereerib ja aitab mõtestada seksiterapeut Marja Kihlström, kelle valvsa pilgu alla vaadatakse ja analüüsitakse paaride seksivideosid ja seda kümnete tuhandete televaatajate silme all.

Esimeses saates, mis peaks eetrisse minema 25. märtsil kell 22 kanalilt Nelonen, avavad oma magamistoa ukse 43-aastane Riikka ja 42-aastane Sami. Ligi 20 aastat abielus olev paar maadleb mitmete probleemidega, sealhulgas Riika ebakindlusega oma keha suhtes ning Sami depressiooniga. Kolme poega kasvatava paari sõnul analüüsitakse neid puudutavas saates videot, kus tagumikumassaaž läheb üle millekski palju kuumemaks.

"Jah, me seksisime seal," paljastab Riika veidikene saate tagamaid.

Saates osalev teine paar, 27-aastane Antti ning temast 22 aastat vanem Mira on pärit Turust ning olnud koos kaks aastat. Antti ja Mira suhet kimbutab loomulikult suur vanusevahe ning kuigi mõlemad on heas füüsilises vormis, ei tähenda see automaatselt head sekselu.

Antti ja Mira seksivideo on aga Iltalehti teatel väga paljastav ning sealt on näha nii oraalseksi, kui ka pesumasina peal vahekorda astumist. Mõlemad osapooled lisavad videot kommenteerides, et nad ei ole loomult eriti ujedad ning neil pole midagi varjata.

Kolmanda paarina osalevad saates aga samuti Turust pärit 44-aastane Jani ning 35-aastane Ritva. Ligi kolm aastat koos olnud paari suhte on proovile pannud nende väikelaps, kelle sünni järel pole Ritva rahul oma kehaga. "Me oleme ka kunagi nalja teinud, et kui mingi hetk peaks kumbki paksuks minema ja võtma suure kuju, siis on teisel lubatud partnerit vahetada," võtab Jani kokku paari imeliku kokkuleppe.

Ritva ja Jani seksivideo keskendub unistusele seksist peale rasket päeva väikese lapse eest hoolitsemist.

Telesaate tegijad lubavad, et saates on naeru, pisaraid, ebatavalisi soovitusi ja seksiteemalisi üllatusi.