30-aastane Radcliffe on varem tunnistanud, et tundis "Harry Potteri" filmide lõpus talumatult üksikuna. Näitleja selgitab, et vaid siis, kui ta baaris joomas käis, tegid inimesed temast välja, mistõttu ta üha tihemini pudelite poole pöörduma hakkas, vahendab Mirror.

"Kui ma väljas käisin ja purju jäin, siis mõistsin järsku, et kõiki huvitas, sest see ei olnud tavaline joobes kutt, Harry Potter käis baaris joomas."

Radcliffe selgitas, et kõige hullemaks läks olukord seitsmenda filmi valmides, kui lisandus veel hirm tuleviku osas. Terve lapsepõlve ühte rolli täitnud näitleja mõistis järsku, et ei tea enam, mida peale "Harry Potteri" teha. "Viis, sellega toime tulekuks, oli üha enam joomine, mistõttu ma mõned aastad seda tohutult tegin," tunnistas näitleja ja lisas, et ei teadnud, kas tegi seda oma olemusest tulenevalt või olukorra tõttu.

2007. aastal võttis Radcliffe vastu hulljulge rolli ning astus ihualasti hobusega lavale. "Harry Potteri" viimane roll linastus 2011. aastal, kuid joomise suutis ta lõpetada 2010. aastal. Nüüd tunneb näitleja, et peab igale uuele inimesele tõestama, et on tegelikult tore inimene.

Radcliffe selgitab, et suur probleem võib tekkida siis, kui lapsstaar enam oma rolli ei naudi. "Selleks hetkeks on nad perele sissetulekuallikas. Mitu inimest sõltuvad temast ja ootavad, et ta oma tööd teeks, mistõttu tunnevad nad end survestatult ja pöörduvad alkoholi ja narkootikumide poole."