45-aastane näitlejanna esitas kohtulike kirjaliku pöördumise, milles Johnny Deppile vaid kiidusõnu jagus, vahendab Fox News.

Cruz selgitas, et kohtus näitlejaga vaid 19-aastasena, kui ta ise alles kahte lauset inglise keeles oskas. "Mitu aastat on möödunud ja ma ei ole temaga mitte ainult kolm filmi teinud, vaid võin alati talle kui heale sõbrale loota. Tema hoolivus, andekus, leidlikkus ja omapärane huumor on mulle alati muljet avaldanud."

Cruz ja Depp on koos osalenud filmides nagu "Blow", "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ja "Murder on the Orient Express".

"Ma olen Johnnyt nii paljudes olukordades näinud ning ta on alati ümbritsevate vastu sõbralik. Ta on üks lahkemaid inimesi, keda ma tean," kirjeldas Cruz. "Kuus kuud oma esimesest rasedusest veetsin ma iga päev koos temaga, kui filmisime "Kariibi mere piraate". Mina ja abikaasa ei unusta kunagi seda hoolivust, kaitsvat olekut ja sõbralikkust, mille ta minule igal hetkel suunas."

Enne Cruzi esitas sarnase pöördumise kohtule ka Deppi endine kihlatu Winona Ryder. 48-aastane Ryder tõdes kohtule, et ei suuda süüdistusi kuidagi uskuda, sest Depp pole üldse vägivaldne inimene.

Deppil on pooleli kohtuasi endise kallima Amber Heardiga, kes süüdistab maailmakuulsat näitlejat jõhkras vägivallatsemises. Depp on aga seisukohal, et hoopis naine kippus olukordi füüsiliselt lahendama. Seda on Heard ka ise ühes kohtule esitatud salvestuses otse tunnistanud.