Bloom avalikustab, et ta hoidus kuus kuud igasugusest lähedasest kontkatist naissooga, vahendab Mirror. Eriti kindel keeld on peal vahekordadel.

Näitleja selgitab, et ta polnud oma eluga üldse rahul, mistõttu soovitas sõber tal naistest täielikult hoiduda. "Sõber ütles, et kui ma tahan tõsist suhet, siis ma peaks mõneks kuuks tsölibaati minema. Sellega kaob ära see, et ma enne pidu alati mõtlen, kellega täna kohtun. Ma üllatusin järsku, et saan naistega ka lihtsalt sõbrana suhelda."

Algselt oli Bloom plaaninud seksist hoiduda palju lühemat aega, kuid kui selle suurepärast mõju märkas, siis ei soovinud enam lõpetada. "Alguses tahtsin teha kolm kuud, kuid hakkasin seda tõesti nautima, kui nägin, kuidas naistega suhelda saan." Näitleja tunnistab, et kuus kuud kestnud keelu alla kuulus ka eneserahuldamine. "See on su libiidole väga värskendav."

Ometi ei soovitaks Bloom seda kellelegi teisele. "Ma pea seda tervislikuks. Ma ei hakka seda kellelegi soovitama. Asju peab seal all liikumas hoidma."

Paar kohtus 2016. aastal Kuldgloobuste järelpeol. Bloom oli varem abielus Miranda Kerriga, kellega tal ka ühine poeg on. Perry on olnud abielus Russell Brandiga.