Telesaatejuhi Caroline Flacki ema avaldas, et tütre matused toimusid 10. märtsil nende kodu lähedal metsas. The Eastern Daily Pressile antud intervjuus sõnas ema, et 200 tütre sõpra reisid üle kogu maailma kohale, et ärasaatmisel viibida. Peied toimusid hiljem The Black Horse pubis, kirjutab Daily Mail.

Ema Christine sõnas: "Seal oli palju mälestusi ja naeru, aga enamasti pisaraid, kui me mälestasime Carriet ja rõõmu, mida ta kõikidele tõi. Terve pere soovib tänada Carrie sõpru, kes reisisid üle maailma kohale, et tol päeval seal kohal olla ning mõistsid meie otsust ta koju Norfolki tuua."

Sõprade hulgas olid kolleegid saadetest "Fash FC", "I'm A Celebrity", "Xtra Factor", "Love Island", "Tantsud tähtedega" ja "Parim pagar".

Matuste ajal pidasid kõnesid tema vanad sõbrad kooli ja ülikooli ajast.

Ärasaatmisel sai kuulda Caroline'ile pühendatud laule West Endi ja X-faktori tähelt Lucie Jonesilt, kes esitas lugu "She Used To Be Mine", ning Caroline'ile kirjutatud laulu "The Sulking Room", mida esitas Ciara.

Caroline Flack võttis endalt elu päev pärast seda, kui kuulis, et kohus hakkab arutama tema vastu esitatud süüdistust seoses detsembris toiminud kallaletungiga oma kallimale Lewis Burtonile.