"Täna hommikul testisin end Covid-19 suhtes ja sain positiivse tulemuse," säutsus näitleja oma Twitteri kontol. "Mul on tunne, et mul pole mingeid sümptomeid, kuid olen isoleeritud, kuna sain teada oma võimalikust kokkupuutest viirusesse nakatunuga. Jääge koduseks ja olge pragmaatilised. Hoian teid kursis sellega, kuidas mul läheb. Paanikat pole."

Hilisemas videos Elba lisas: "Mul ei olnud mingeid sümptomeid. Sain testida, kuna sain aru, et puutusin kokku kellegagi, kes oli samuti proovi andnud. Sain eelmisel reedel teada, et nende testid olid positiivsed. Ma panin end karantiini ja lasin end testida. Tulemused saime täna."

Samuti kutsus näitleja oma jälgijaid üles "mõtlema tõsiselt sotsiaalsele distantseerumisele ja käte pesemisele". Ta rõhutas, et on inimesi, kellel ei ilmne sümptomeid ja kes saavad seda seetõttu nakkust hõlpsalt levitada. "Nii et nüüd on viimane aeg olla valvel käte pesemise ja oma kauguse hoidmise osas, OK?" sõnas Elba.

"Läbipaistvus on praegu ilmselt parim asi. Kui tunnete end halvasti või kui tunnete, nagu peaksite end testida laskma või kui olete [nakatunuga] kokku puutunud, siis tehke midagi, eks?" lisas ta. "See on tõesti oluline."

Elba liitub üha suurema nimekirja meelelahutuses tuntud nimedega, kes on viirusesse nakatunud. Armastatud Hollywoodi paar Tom Hanks ja Rita Wilson on haiguse suhtes andnud positiivse proovi, nagu ka Ukrainas sündinud näitlejanna ja modell Olga Kurjlenko. Juhtivatel kohtadel olevate inimeste ridades viidi näiteks Universal Musicu tegevjuht Lucian Grainge nädalavahetusel haiglasse seoses Covid-19-sse haigestumisega.