Korrakaitsjate esindaja ütles TMZ-le, et laupäeva ööl umbes kella kahe ajal ilmus Ariana Grande Los Angelese kodu ukse taha kahekümnendates aastates mees, kes soovis lauljannaga kohtuda. Majavalvur aga ütles, et Grandet pole kodus.

Valvuritele pole teada, kuidas mees turvakaameratest ja -väravatest mööda pääses, aga kohe, kui nad said teada, et ta seda teinud on, kutsusid nad politsei. Kohale jõudnud politsei leidis mehe maja juures seismas. Kui ta arreteeriti, siis ta väidetavalt sülitas ühe politseiniku peale.

Läbiotsimisel leiti mehe asjade hulgas kiri juhtnööridega, kuidas majani pääseda. Talle esitati süüdistus sissetungimises ja väidetava sülitamise eest.

See intsident toimus mõned nädalad pärast seda, kui keegi helistas hädaabisse, öeldes, et Ariana Grande maja juures on kuulda püstolilaske.

Politsei oli skeptiline sündmuskohale minemisega, sest Ariana oli varem räuskamise ohver olnud. Sellele vaatamata saadeti patrull sündmuskohale, kes tegigi kindlaks, et tulistamist pole olnud ning tegu oligi vaid räuskava inimesega.