Esimene selline saab olema DreamWorks Animationi "Trollid 2" (Trolls World Tour), mis pidi esilinastuma 10. aprillil. Kõik filmid, mis juba on hetkel kinodes (või õigemini peaksid olema, sest Eesti kinod on kinni) nagu “The Hunt”, “Nähtamatu mees” ja ka “Emma” on saadaval alates 20. märtsist.

Filmid on saadaval 48 tundi rendihinnaga 19,99 dollarit. Hind jääb enam-vähem samaks ka rahvusvahelistel turgudel. Paramounti otsus on suur löök kinodele, kes on võidelnud alati pikema kinolevi eest.

"Universal Pictures on teinud palju erinevaid ja laia haardega filme ning 2020 ei ole erandiks. Selle asemel, et neid lõputult edasi lükata äärmiselt keerulisele levitamise ajale, tegime otsuse lasta inimestel neid vaadata kodust mõistliku hinna eest." andis teada NBCUniversal CEO Jeff Shell enda pressiteates. "Me loodame ja usume, et inimesed jätkavad kinos käimist kus see veel võimalilk, kuid me samas ka mõistame, et paljudes kohtades maailmas see enam ei ole võimalik."

"Trollid 2" saab olema esimene suur film, mis läheb kinolevi asemel otse kodudesse ning selle edust või põrumisest võib sõltuda paljude tulevaste filmide levitamise plaanid.