Johannson tunnistas telesaates "Õhtu", et 30% kevadesse planeeritud saadetest jääb koroonaviiruse tõttu filmimata. "See on päris märkimisväärne materiaalne kahju. Kõige hullem on see, et mul on lennupiletid ostetud selleks nädalaks ja mõneks järgmiseks nädalaks nii, et ega ma täpselt ei tea, mis sellest saab."

Saatejuht loodab, et kuna olukord on siiski laialdasem, siis ehk need ühe päeval ka hüvitatakse. "Ei ole kõige soodsam aeg sellise saate tegemiseks."

Näiteks aprilli alguses oli Johannsonil plaan minna Lõuna-Itaaliasse. "Vahepeal mängisin mingisugused plaanid ümber kiiresti. Üritasin Itaalia asemel midagi muud leida, aga sinna ka ei saa."

Johannson selgitab, et tegelikult jõudis ta ka viimaselt reisilt suhteliselt viimasel minutil tagasi. "Veel nädal aega tagasi olin ma veel Mehhikos. Kaks nädalat veetsin Guatemalas, Costa Ricas ja Mehhikos. Viimastel päevadel kuidagi oli selline tunne, et kisub hapuks. Jumal tänatud, et ma tagasi jõudsin. Praegu ei tahaks küll kuskil seal kandis olla."