Eriti kahju on Tomil just Uku Suvistest, sest kuigi praegu käivad läbirääkimised, et Eurovision järgmisel aastal ikka Rotterdamis toimuks, siis selle aasta võitjaid igast riigist sinna ei saadeta. Eesti Laul 2021 sisaldab uusi laule, kelle seast siis valitakse uus artist, kes läheb Eesti esindama.

Uku Suvistel on Eesti esindamise võimalus olemas, kui ta otsustab uuesti üles astuda.

Vaatamata kulutustele, mida ERR on juba lauluvõistluse alla pannud, ei arva Tomi Rahula, et raha on niisama raisatud.
"Kui Eurovision peaks homme igaveseks ära lõppema, toimub Eesti Laul ikka edasi," ütles ta.

"Eesti Laulu ei korraldata sellepärast, et kedagi Eurovisionile saata," sõnas Rahula ning selgitas, et lauluvõistlus korraldatakse selleks, et kodumaal korralik show maha pidada ning eelvoorudega uusi põnevaid artiste leida.

Tomi jõudis uudise ametlikuks saamisel rääkida ka Uku Suvistega, kes võttis uudise rahulikult meelel vastu.

Kõik kulutused, mille ERR on teinud, on end peakorraldaja sõnul õigustanud.

"Meil oli väljamüüdud show ning Eesti Laulu kontserdid olid vaadatumate saadete esiviisikus," selgitas Rahula.

Eelmisel nädalal sõnas Rahula Kroonikale, et käis sama nädala esmaspäeval Eurovisioni koosolekul Rotterdamis. "Seal tõdeti, et on probleem ja jälgitakse jooksvalt arenguid, aga hetkel tegutsetakse selles suunas ikka, et üritus toimub. Kindlasti jooksvalt tuleb ka update'e selles osas, mis ja kuidas."

Reedel meile vastates tõdes Rahula, et ta julgeks minna sinna, ent nentis: "Aga kuidas on lood kahe kuu või isegi nädala pärast, näitab aeg." Kiire ja isegi vähem kui nädal kestnud aeg näitas, et sel korral võistlust kahjuks ei toimu.