Meghan Markle, prints Harry ja väike Archie viibivad praegu Kanadas asuvas kodus isolatsioonis. Ometi tunnistab kuningliku lähedane allikas, et Harry igatseb nii oma Suurbritannias elavaid sõpru kui ka pereliikmeid, vahendab Fox News.

"Harry kasutab nende grupivestlust rohkem kui kunagi varem. Tegelikult tahaks ta kõige rohkem koju tagasi minna, lihtsalt selle pärast, et ta on oma pere pärast mures. Eriti eakate vanavanemate pärast," selgitas Neil Sean.

"Ärme unusta, et ta on endiselt kuninglike pereliige ja sellega tuleb ka pühendumus," tõdes Sean, et tegelikult sooviks prints koduseid hoopis Suurbritannias igati toetada ja aidata.

Lossi töötaja lisas, et Harry tunneb end Kanadas tegelikult üksildasena. "Seal on täiest erinev keskkond sellest, millega ta harjunud on."

Mõistetavalt valmistab nii perele kui ka Kanadasse kolinud endistele kuninglikele muret ka majanduslik pool. Nimelt oli Meghanil ja Harryl plaan iseseisvalt oma raha teenima hakata, kuid lahvatanud kriisi tõttu lükkuvad plaanid veidi edasi. "Maailma laastav tervisekriis on viinud majanduse kuhugi, kus see kunagi varem olnud ei ole. Seetõttu ei ole ka kuigi suurt võimalust, et firmad kuulsusi konverentsidele rääkima palkavad. Pole just kuigi hea aeg majanduslikult iseseisvaks pürgida," tõdeb ka Sean.