Uues "Real Housewives of Beverly Hills" tõsielusaate traileris on näha, kuidas murest murtud Denise Richards afääri avalikuks tuleku pärast pisaraid valab. Richardsi ja tema tõsielusaate kaasosaleja Brandi Glanville'i afäär kestis mitu kuud ning sai avalikuks selle aasta jaanuaris. Nüüd jõuab draama ka ekraanile, kui selle ilmsikstlekut ja järelkaja kujutatakse tõsielusaate uuel hooajal, kirjutab Daily Mail.

Kolme lapse ema Denise Richards, kes on abielus Aaron Phypersiga, tormab ühe peo ajal ruumist välja, kui temalt afääri kohta küsitakse, ning teda on hiljem nutmas näha, tunnistades ka, et afäär võib nüüd tema perekonna hävitada.

Denise ja Brandi afäär algas eelmise aasta jaanuaris ning kestis aasta keskpaigani. Denise olla naiskallimale öelnud, et ta on avatud abielus, aga tegelikult nii ei olnud.

"Brandi on pahane, et Denise talle valetas," ütles varjatuks jääda sooviv allikas. "Denise ütles Brandile, et ta on avatud abielus, aga ta ei olnud, ja see tegi Denise'i abikaasale Aaronile väga haiget."

Treileris on näha, kuidas naiste vahel läheb tõsiseks kismaks, kui nad naisteafääri arutavad.

Pärast seda, kui teised "Real Housewives of Beverly Hills" osalejad Denise'ile kõrri kargasid, loobus näitleja sarjast osalemast.

Uuel hooajal teda sarjas väga näha ei ole. Kisma on filmitud eelmisel aasta novembris Itaalias, mis tähendab, et sarjas osalejad teadsid afäärist juba varem.

"Real Housewives of Beverly Hills" kümnes hooaeg algab aprillis.