Vannesa Bryant esitas kohtule dokumendid paludes neil Kobe Bryanti usaldusfondi muuta nii, et kõik lapsed oleksid seal kirjas. Viimane kord, kui fondi muudeti, ei olnud nende noorim laps Capri veel sündinud, kirjutab TMZ.

Kobe lõi oma abikaasale ja lastele usaldusfondi juba 2003. aastal. Usaldusfondi muudeti mitmel korral, kõige hiljem 2017. aastal. Tundub, et iga kord, kui üks nende neljast lapsest sündis, muudeti usaldusfondi sisu, et laps sellesse lisada.

Praegu on aga probleem selles, et Capri sundis üheksa kuud tagasi ning perel ei olnud kiire dokumendi muutmisega, kuna Kobe Bryant oli noor ja terve. Loomulikult ei suutnud keegi ette näha tragöödiat, mis perele langes, kui nii 41-aastane Kobe kui tema 13-aastane tütar Gianni jaanuari lõpus koos seitsme inimesega kopteriõnnetuses suri.

Vanessa palub nüüd kohtunikul ka Capri fondi lisada, öeldes, et Kobe sooviks oli oma lapsi rahaliselt toetada. Ta isegi ütleb seda ühes dokumendis.

Hetkel tundub üpris tõenäoline, et kohtunik on muutusega nõus.

Usaldusfondi alusdokumendis on kirjas, et nii Vanessa, Natalia ja Bianka saavad fondist Vanessa elu ajal raha võtta. Vanessa surma järel jääb kogu raha lastele. Kobe Bryanti lesk tahab ka Caprile need õigused anda.