Kes mäletab seltskonnaelu kirevaid sündmusi pea viisteist aastat tagasi, sellele ei pea tutvustama ka tarmukat keskerakondlast Oksana Kostinat, kes tegutses noorpoliitikuna Tallinna linnavolikogus. Praegu on Ksenia elu sootuks teistsugune. Oksanast on saanud ametlikult Ksenia ja juba kaksteist aastat elab ta elu, kuhu poliitika ja intriigid ei kuulu. Ksenia on elanud üle kümne aasta Venemaal, alul Peterburis, hiljem Moskvas, ja loonud seal eduka internetiplatvormi, mis võimaldab nüüd kogu perel töö vilju nautida.

Meili teel valminud maja

Ksenia võimekat majandamist ja ka asjade juhtimist tõestab fakt, et Pirita maja, kuhu pere läinud aasta suve lõpus sisse kolis, valmis sõna otseses mõttes meili, Viberi ja WhatsAppi teel juhtides. Ikka nii, et Ksenia Moskvast kirja teel korraldusi andmas ja siinsed ehitajad-mööblitegijad-kaminameistrid perenaise soove täitmas. Aga maja on uhke nii seest kui ka väljast. Kaks aastat tagasi detsembris oksjonilt 289 000 euroga ostetud betoonist majakarp on võtnud Ksenia pangakontolt nüüdseks miljoni...

Ta avas Kroonika kevadisele kodu-erile selle luksusliku häärberi uksed. Soeta värske ajakiri poest või loe, vaata ja imetle siinsamas:

Jaga
Kommentaarid