James Bondi filmimuusika "Spectre" autor Sam Smith, kes palus sõpradel ja pereliikmetel endale viidata sooneutraalsete asesõnade abil, jagas eile pärastlõunal Instagramis endast pilte, milles näitab, kuidas isolatsioon talle mõjunud on, kirjutab The Sun.

"Tere, kõigile. Praegu on imelik, imelik, imelik aeg, issand jumal väga, väga veider. Ma olen praegu oma majas, mul on kerge peavalu ja mõned allergiad, aga ma usun, et mul läheb hästi. Aga ma tahtsin siseruumidesse jääda turvalisuse pärast. Praegu on veidrad ajad, aga ma tahtsin kõigi teiega ühendust võtta ja saata teile oma armastust. Ma loodan, et te olete terved ja teie vaimselt tugevad," ütles ta.

Ostutades oma peale ütles Sam Smith, et kõigil võib raske olla, kelle vaimne tervis isolatsioonis olles kannatab.

Ta jätkas: "Ma tahan veel öelda, kui oluline on praegusel raske ajal olla koos ja teineteise eest hoolitseda. Eriti vanemate inimeste eest. Ma olen oma vanaema pärast mures, ma muretsen paljude inimeste pärast. Olge kannatlikud ning lahked, ja jagage asju, jagage toitu."

Sam, kes hiljuti tugevdas oma Londoni häärberi turvameetmeid, sõnas, et ta organiseerib peagi internetis kaasalaulmise võimaluse, et laulmine inimesed teineteisele lähemale tuua.

Peale muusika kuulamise ja tegemise vaatab Sam Smith ka palju telekat, sest tal on väga igav.

Laulja ütles ka, et kui ta end paari päeva pärast paremini tunneb, siis hakkab ta uut muusikat salvestama. Ta ütles lõpetuseks, et inimesed end hoiaksid ja terved oleksid.