Nimelt kasvavad Magnuse ja Laura hoole all pisikesed šoti lontkõrvalised kassid Eli ja Luna, kellest viimane tähistas eile esimest sünnipäeva. Sel puhul tegid mõlemad sportlased ka Instagrami sissekanded.

"Fotod esimesest päevast, kui ma kohtusin selle pisikese armsakesega ja täna tähistame tema esimest sünnipäeva," kirjutas Laura oma Instagrami kontol.

Lunast postitas pildi oma Instagrami storysse ka Kirt, kes viskas nalja kassi ehmunud näo üle. "Mina ja üheaastane, nii ruttu?" kirjutas ta foto juurde.

Eelmisel nädalal ütles Kirt Delfi Spordile, et ta eelistab karantiini ajal Tallinnast eemalolekut. Koos abilise Marek Visteri ja tüdruksõbra Laura Ikauniecega sõitis ta lapsepõlvekoju Tõrvasse. Odamees nimetas seda turvalisemaks paigaks, kus on inimeste liikumist ja igasugu virvarri vähem kui pealinnas. „Oleme siin justkui treeninglaagri rütmis. Elame kodus ja teeme trenni ning ema valmistab söögid,” kirjeldas Kirt tippsportlase elu.

Kirdi jaoks on Tõrvas loodud treeninguteks head võimalused. „Isa ehitas kunagi koos oma partneriga siia jõusaali, mis on praegu muidu suletud, kuid meie saame seda kasutada,” rääkis Kirt. „Siin on isegi ruumi topispallidega harjutuste tegemiseks. Peale selle saame osa asju teha õues.”