1. Rihanna

Lauljanna Rihannale kuulub nii moeettevõte kui ka heategevuslik organisatsioon Clara Lionel Foundation. Hiljutiste andmete kohaselt ulatub Rihanna varanduse väärtus suisa 400 miljoni USA dollarini. Nüüd on staar otsustanud koroona vastu võitlema asuda ja annetas ära viis miljonit USA dollarit. Seda kasutatakse meditsiinitarvete ostmiseks, toidupankade toetamiseks ning vaesemate riikide abistamiseks.

2. Blake Lively ja Ryan Reynolds

Näitlejad teatasid sotsiaalmeedias, et annetasid USA toidupankadele miljon USA dollarit, et vaesematele peredele olukorda veidigi leevendada.

3. Kim Kardashian

Tõsielustaar Kim Kardashian otsustas kasutada oma rõivabrändi SKIMS, et aidata väikelastega perekondi, kes eriolukorra tõttu tööl ei saa käia. SKIMS kodulehel jagati teadet, et taas on müüki paisatud puuvillane kollektsioon, mille tulust 20% läheb organisatsioonile Baby2Baby. Organisatsioon annab vaesuses kannatavatele lastele just kõike seda, mida kasvamiseks kõige rohkem vaja on.

4. Donatella Versace ja tütar

Disainer Donatella Versace ja tütar Allegra Versace Beck annetasid 200 000 eurot Milano haiglale, et tarvikute puudust leevendada. "Sellistel aegadel on oluline üksteist toetada ja aidata, kuidas iganes seda teha oskad," selgitas Versace.

5. Moët Hennessy Louis Vuitton

Moemaailma üks juhtivaid ettevõtteid LVMH küll rahalist annetust avalikustanud ei ole, kuid neil on oma moodus. Lisaks hädavajalikele meditsiinitarvikutele on puudus tekkinud ka lihtsamatest ainetest, millega avalikus keskkonnas oma puhtust hoida. Just seetõttu teatasid LVMH esindajad, et hakkavad oma ettevõtteid kasutama selleks, et desinfitseerimisvahendeid toota.

6. Disneyland

Disneylandi esindajad teatasid sotsiaalmeedias, et pargid annetavad peale sulgemist kõik oma üleliigse toidu vaestesse peredesse.

7. Ciara ja Russell Wilson

Laulja Ciara ja kaasa Russell Wilson teatasid samuti sotsiaalmeedias, et annetavad raha asemele miljon einet ettevõtte Food Lifeline kaudu.

8. Ariana Grande

Kuigi lauljanna Ariana Grande ei soovinud küll annetatud summat avalikustada, siis teatas staar sotsiaalmeedias, et on otsustanud toetada mitut erinevat organisatsiooni, et eriolukorra mõjusid kõigile veidi talutavamaks teha. "Mu süda valutab kõigi nende väikeste ettevõtete, inimeste ja perede pärast, keda kõik see mõjutab."