Cardi B teatas Instagramis, et staarid, kes oma koroona diagnoosi avalikustavad, kõlavad nagu kuulsused salendava tee reklaamist. Just sellise, milles osalemise eest omajagu raha makstakse.

Näitleja Idris Elba sellise seisukoha levitamist taluda ei kavatsenud. "Arusaam, et keegi selline nagu mina, saaks raha selle eest, et koroonaviirusesse nakatumist teeskleb, see on täielik jama, totaalne lollus. See on nii loll. Just nii inimesed haigeks jäävadki."

Elba, tema abikaasa Sabrina ja näitlejad Tom Hanks, Rita Wilson ning Bondi-tüdruk Olga Kurylenko on vaid vähesed maailmakuulsatest staaridest, kellel tänaseks koroonaviirus diagnoositud on.

"Mina ja Sabrina ei saa sellest mingit kasu, et siin istume ja ütleme, et meil on see haigus või ei ole. Ma ei saa isegi sellest loogikast aru," ei suuda Elba räppari seisukohta kuidagi mõista.

Cardi B täpsustas hiljem, et tema oma sõnu tagasi ei võta, sest staarid, kes oma testidest räägivad, tekitavad vaesemates vaid segadust. "Inimesed elavad kuradi väikestes korterites koos väga mitmete teistega," tõi Cardi B välja rikkamata eelise suurtesse villadesse peituda.