Kanal 2 programmijuht Kaspar Kaljas tõdeb, et koroonaviiruse levikust tingitud kriis mõjutab ka telekanaleid. "Seoses üleilmse olukorraga, kus reisimine on võimatu jääb Roaldi saate hooaeg planeeritust lühemaks. Kanal 2 on oma varasalve jäädvustanud mitmeid meeleolukaid saateid, mida saame alternatiivina kasutada. Teisipäeva õhtute täitmiseks on plaan olemas, ühe optsioonina kaalume ka varasemaid Roaldi tehtud saateid."

Kaljas tõdeb, et koroonaviirus mõjutab ka mitmete kodumaiste sarjade ja saadete tootmisplaani. "Näiteks televaatajate poolt väga hästi vastu võetud Epp Kärsini saade „Mida vanemad Sulle ei rääkinud“ on hetkel pausil, sest antud formaadi juures on publiku interaktiivsus ülioluline," selgitab ta. Sel nädalal on saade veel telekavas, uuesti nädalast aga asendub Briti telesaatega "Seksi õppetunnid".

Ka „Pilvede all“ hooaeg tuleb Kaljase sõnul veidi lühem kuna näitlejad ja võttemeeskond ei saa oma tervisega riskida ning "Reporteri" ja "Õhtu" meeskonnad on ka keerulises olukorras, sest maailm nende ümber on seisma pandud. Nii näiteks on "Õhtu" nüüdsest 30-minutiline vaid senise tunni asemel.

Kas on oht, et mõned saated tuleb ka lähiajal materiaalsetel või muudel kaalutlustel kinni ka panna? "See oleneb suuresti reklaamimüügist. Siinkohal kutsungi üles ettevõtjaid kasutama reklaamimiseks kohalikke meediakanaleid," sõnab Kaljas, et nad on valmis ka igasuguseid erilahendusi välja mõtlema.

Kaljas tõdeb kaugemale vaadates ka, et mõnede sügisesse planeeritud reisisaadete tootmine on hetkel ootel tõesti.