Ramsay otsustas oma restoranid ajutiselt sulgeda, mistõttu saatis ta minema üle 500 töötaja, vahendab Mirror.

Ehmunud töötajad selgitasid, et kõiki kutsuti erakorraliselt kohtumisele, kus teatati, et nende töölepingud saavad ootamatu lõpu.

E-kirjaga said kokad, ettekandjad ja paljud teised töötajad teada, et kuni 17. aprillini makstakse neile palka. Sealt edasi pole aga kindel, kas neil enam töödki on.

Ühes Ramsay restoranis kokana töötanud Anca Torpuci ajas Ramsay käitumine nii endast välja, et ta maailma kuulsad kokka julgelt s***peaks nimetas. "Me oleme Gordon Ramsay jaoks nii palju vaeva näinud ja ta lihtsalt hülgab meid siis, kui teda kõige rohkem vajame," selgitas Torpuc.

"Viis, kuidas ta meid kohelnud on, ajas paljud nutma. Mitte mingit hoiatust ei olnud. Meid kutsuti lihtsalt kohtumisele ja öeldi, et lepingud lõpetatakse. See oli nii julm."

Torpuc elas oma viha välja ka sotsiaalmeedias. "Kohutav, et firma, kuhu sa oled viimase kahe aastaga andnud kõik, mis sul on, viskab meid minema nagu tükk s****. Ja ma ei räägi ainult ühest inimesest. Üle 500 inimese kaotas oma töö, seega kõik, mis ma öelda saan on aitäh @gordongram @gordonramsayrestaurants. Loodan, et magate öösel magusalt, kui nii palju inimesi teie tõttu nendel rasketel aegadel töö on kaotanud."