Kõige enam hääli saanud kostüümiga esineb Synne 15. mail Tartus Püssirohukeldris.

“Olen harjunud sätendavate, nahksete ja rangete riietega,” ütleb Synne oma senise esinemisstiili kohta. Millisele senisest teistsugusele komplektile ta pöialt hoiab? Lasime tal kõiki Karolin Kuusiku kokku pandud komplekte kommenteerida.

Komplekt nr 1

Koduses keskkonnas kannaksin sellist komplekti hea meelega. See oli tõesti mõnus, pehme ja soe. Minu jaoks, kes ma olen väga soojalembene, mõjus just viimane omadus.


Komplekt nr 2

Lemmik! Mulle on alati meeldinud rangemate vormidega jakid ja tagid. Samas, vaatamata oma vormile ja stiilile oli jakk seljas väga pehme ja mugav. Punased püksid ei ole kunagi minu garderoobi kuulunud ja arvatavasti ei hakka ka kuuluma, kuid pean tunnistama, et selle komplekti puhul mõjuvad need suurepäraselt. Tahaksin, et see komplekt võidaks!

Komplekt nr 4

Kleit oli seljas mugav ja kerge. Lillelisus sai tasakaalustatud nahkse vööga, mis lisas kleidile veidi rangemat alatooni.


Komplekt nr 6

Kollane pluus tekitas kohe hea tuju. Pluus oli mugav ja mõnusalt lendlev. Õrnust tasakaalustasid mustad püksid ja mustrilised saapad, mis teevad sellest universaalse ja laialt kasutatava komplekti.


Stilist Karolin Kuusiku kommentaare outfit’idele loe SIIT!

Vahetulemusi vaata SIIT!

Oma hääl enda lemmik-outfit’ile anna SIIN!

Jaga
Kommentaarid