Ott Tänak: The Movie” (2019) Kodumaised vaatajarekordid purustanud linalugu spordimaailma superstaarist Ott Tänakust. Film pakub haruldase sissevaate sellesse, kuidas üks lihtne, kangekaelne ja häbelik Saaremaa poiss sai maailma üheks kiiremaks rallipiloodiks. Tänaku elust ja karjäärist, kõrghetkedest ja madalseisudest, räägivad avameelselt nii sportlane ise, tema lähedased kui ka kolleegid. Vaatajal avaneb harukordne võimalus elada maailma eri paigus kaasa mehe närvesöövatele pingutustele võita WRC-sarja maailmameistritiitel.

"Ring" ("The Circle", 2017) Ulmepõnevik, mille tegevus leiab aset lähitulevikus. Mae (Emma Watson, "Harry Potteri" saaga) palgatakse tööle maailma suurimasse tehnoloogia- ja sotsiaalmeediafirmasse Ring. Firma asutaja Eamon Bailey (Tom Hanks) julgustab teda osalema uudses eksperimendis, mis nihutab privaatsuse ja eraelu puutumatuse seniseid piire. Eksperimendi käigus avastab Mae, et Ringi salajased kavatsused hakkavad mõjutama kogu inimkonna tulevikku.

"Vooruslikud vaimulikud" ("The Righteous Gemstones", 2019) Danny McBride särab peaosas uues komöödias, mis räägib maailmakuulsast telejutlustajate perest, kelle pangaarved ajavad üle ääre ja kelle valgustkartvate tegude register on muljetavaldav. Jumalasulased ei kohku mitte millegi ees tagasi, et enda tahtmist läbi suruda ja oma ihasid rahuldada, aga jumal vaatab pilvepiirilit ja ainult naerab nende rumalate plaanide üle - naerge teiegi. Vaata seriaali HBO äpis.