1. Kohutavalt suur putukas lambikuplis



Kuigi kõik inimesed ei karda putukaid, siis ehmatavalt suured olevused tekitavad ebamugavust ikkagi. Seetõttu on just selline tüng sobilik pea igas vanuses inimesele. Esmalt võta mõni tumedamat värvi paber. Kõige parem, kui see on must. Seejärel lõika sealt välja üks korralikult suur ja hirmuäratav putukas ja kleebi lambikupli sisemisele küljele. Nüüd ei ole enam muud kui vaid oodata, et keegi lambi põlema paneks ja ehmatusest teise tuppa jookseks.

2. Rikkalik spagettipuu


Kui asi puudutab aprillinalju, siis paljud on veendunud, et just Suurbritannia on kõige parema huumorisoonega riik. 1957. aastal uudistes tehtud aprillinali on veel tänaseni üks kõige palavamaid emotsioone tekitav meenutus. Nimelt teatas uudistesaade "Panorama", et tänu leebele tuulele võivad Šveitsi farmerid nautida nüüd eriti rikkalikku spagettisaaki. Et aga vaatajaid veelgi rohkem uskuma panna, siis oli saatesse kokku pandud 3 minutit kestnud ülekanne, kus võis vaadata, kuidas Šveitsi farmerid hoolikalt spagette puu otsast korjasid. Lugu jättis tuhandetele vaatajatele nii sügava mulje, et nad seepeale telesaate toimetusse helistasid ning nõu küsisid, kuidas endalegi spagetipuud kasvatada saaks. BBC andis kõigile ka lahkelt nõu: "Aseta üks spagett tomatikastme purki ja looda parimat."

3. Tuba täis õhupalle! Või kas ikka on?

Kes siis ei teaks vana head õhupalle täis toa nalja. Pole ju midagi tüütumat kui koju või tööle jõudes pead hakkama end läbi õhupallide müüri murdma. Selgub aga, et tünga on võimalik veelgi lõbusamaks muuta. Kleebi hunnik õhupalle vastu ust ning jälgi, kuidas sõber ettevaatlikult ust avades õhupallimerre valmistub sukelduma. Tema üllatuseks pole toas tegelikult mitte midagi.

4. Loomaaia petukaup

2009. aastal avalikustati Taipei ajalehes jahmatav uudis suhete halvenemisest Hiinaga. "Eile selgus, et Taipei loomaia pandad ei olegi tegelikult pandad," selgitati uudises probleemi üllatavat põhjust. Nimelt kinkis Hiina ise pandad loomaiale , kuid selgus, et tegu on tavaliste pruunkarudega, kes on lihtsalt ära värvitud. Artiklile oli oma kommentaari lisanud isegi loomaia direktor.

5. Pasun tooli all

Me kõik tahaksime eriti hommikuti rahulikult oma laua taha istuda ja vaikselt tööd hakata tegema. Küll aga võib just seetõttu olla esimestel hommikutundidel tehtu une tõttu veidi vigane või puudulik. Siin on üks nipp, kuidas peale karantiini töökaaslased võimsalt kontorisse tagasi tervitada. Peida nende tooli alla pasun, mis kohe üürgama kukub, kui keegi oma toolile istub. Nalja kui palju ja uni ka sekundiga pühitud.

6. Valged koerad

1965. aastal teatati Kopenhaageni ajalehes, et võimud on võtnud vastu konkreetse otsuse käskida kõigil koeraomanikel oma lemmik valgeks värvida. Nii välditaks hilistel öötundidel mitmeid liiklusõnnetusi, kus autojuht teele jooksnud looma lihtsalt märgata ei pruugi.

7. Seep ja küünelakk

Kas võib olla olemas midagi häirivamat kui mustad käed, eriti praegu? Küll aga on naer tervislik, mistõttu võib tagavara seebi olemasolul sõbrale ühe korraliku tünga valmis seada. Värvi seep läbipaistva küünelakiga üle ja suuna ta mingil põhjusel käsi pesema. Kui nali tehtud, anna ikka õige seep ka üle ja vaata, et käed ka tegelikult puhtaks saaks.