Merit Männiste (23) on tulnud ilmale Tallinnas, kuid kasvanud üles Kohila külje all, kuhu pere kolis pärast tema väikevenna sündi. Nüüd on Merit pealinnas tagasi. Ta on neljalapselise pere ainuke tütar. Vennad Marko ja Mihkel on vanemad, Märten, kellega tal olevat kõige lähedasem suhe, noorem.

Männistete kõik lapsed on väga edukad. Merit sõnab, et vanim vend Marko on "asjapulk lennunduse alal", Mihkel ehitusinsener ja tunnustatud korvpallikohtunik ning Märten abiturient Tallinna muusikakeskkoolis, kus õpib klassikalise kitarri erialal. Merit aga on lugenud arvukalt tele- ja raadioreklaame, dubleerinud üle 40 animafilmi ning osalenud teatrilavastustes ja seriaalides. Praegu mängib ta rahvus­ooperi Estonia muusikalis "Pipi Pikksukk" nimiosa.

Ühtehoidev pere

Merit ise sai emaks eelmisel aastal, kuid vanima venna kaudu on ta kolme vahva lapse tädi. Marko otsustas erinevalt õest jääda Kohilasse, kus soetas elamise isakodu naaberkrundil. Hiljuti sai Männiste pere rõõmusõnumi, et ka Mihkli perre sünnib suvel beebi.

Merit ütleb, et talle on lapsest peale õpetatud ühtehoidmise olulisust ja ühistegevuse rõõme. "Just hoolivus ja armastus on need, mida pean pere juures kõige olulisemaks. Nüüd, mil mul on Jaak ja Jakob, saan seda suurt armastust ka nendega jagada."